Despre noi

Numele societății noastre s-a schimbat din data de 01.11.2013 din CADINTEL SRL  in CADINTER SRL.

S.C. Cadinter S.R.L. este o societate cu capital integral privat, inființată în anul 2000, având sediul în Transilvania, la Cluj-Napoca, România, bazându-se pe un parteniriat IT în domeniul proiectării 3D și a serviciilor IT cu Intechplan ing. Paul Thomas Benedek.

Personalul tânăr și dinamic, bine pregătit professional, specializat conform cerințelor germane,  pune mare accent pe informarea corectă a clientului și pe promovarea celor mai noi și performante materiale și tehnologii în instalații.

Societatea se bazează în special pe promovarea soluțiilor tehnologice și calității germane, fie ele implementate în Germania sau în alte țări din UE.

Firma noastră are ca obiect principal de activitate proiectarea instalațiilor pentru constructii civile și industriale 3D, bazându-se pe un parteniriat în domeniul proiectării 3D și a serviciilor IT cu Intechplan din Germania. Prin utilizarea proiectării asistate de calculator, de către specialiăti atestați în domeniu, sunt obținute soluții tehnice și proiecte complexe, în care erorile sunt reduse la minim. Un accent important se pune în cadrul firmei pe managementul de proiect, ce reprezintă o formă de conducere modernă și superioară a unor procese investiționale. Managementul de proiect se referă la ghidarea, coordonarea și manevrarea acelor pârghii specifice unei astfel de forme de organizare și conducere care să determine indeplinirea a trei mari deziderate:

    • incadrarea în costuri;
    • incadrarea în timp;
    • incadrarea în nivelul de calitate propus.

Colectivul care participă la realizarea proiectelor este adaptat cerințelor pentru fiecare proiect în parte. Organizarea și gândirea unui proiect sunt făcute în așa fel încât rezultatul final să îndeplineasca cele mai înalte cerințe și standarde, atât ca și conținut al proiectului cât și ca prezentare.